Narlıdere Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe


Vizyon: 7-15 yaş aralığındaki bireylerin eğitim görme haklarını kullanabilmelerini sağlamak Özel eğitim gerektiren tüm bireyler ilgi , istek, yetenek ve yeterlilik doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden yararlandırılır. Barakfakih Özel Eğitim Uygulama Okulu personeli olarak öğrencilerimizi ; Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanamayan 7-15 yaş grubundaki orta- ağır düzeyde zihinsel yetersizliği olan ve otizmli çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.

Misyon: Toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen, yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen; temel yaşam becerilerini bağımsız yapabilecek duruma gelen birey olarak yetiştirmek. Toplumla etkileşim, sosyal etkileşim, sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı, sosyal aktiviteler oluşturmak. Programı bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirerek uygulamak.

Başarılar:

Saatler: 9.00-14.20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DESTEĞİYLE YAPILAN SPORTİF FAALİYETLER
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2243849874

Belgegeçer - (224) 384 9874

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://narlidereozelegitim.meb.k12.tr

Adres - NARLIDERE MAH. NARLIDERE OKUL SK. NO 30/3 İÇ KAPI NO 1 KESTEL / BURSA

Öğretmen :4
Öğrenci :19
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :263
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - NARLIDERE MAH. NARLIDERE OKUL SK. NO 30/3 İÇ KAPI NO 1 KESTEL / BURSA

Ulaşım ANKARA İSTİKAMETİNE GİDERKEN KESTEL METROSUNDA SONRAKİ 2. IŞIKLARDAN SAĞA DÖNÜP KÖY YOLUNA GİRDİKTEN SONRA 3 KM UZAKLIKTA BULUNAN OKULUMUZA TOPLU TAŞIMA İLE GELMEK İSTEDİĞİNİZ TAKTİRDE , KESTEL METROSUNDAN İNDİKTEN SONRA ÇIKIŞTA BULUNAN D-13-A MİNİBÜSÜ OKULUN ÖNÜNE KADAR GELMEKTEDİR. D-13-A HER YARIM SAATTE BİR HAREKET ETMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDEN 13 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTA